ARISTON

ARISTON

Βελτιωτικό για ψωμί και αρτοσκευάσματα τύπου τοστ, χάμπουργκερ, σάντουιτς και γενικά προϊόντα που ζητείται πολύ μεγάλος όγκος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ρυθμίζει τη ρεολογία της ζύμης αυξάνοντας την ικανότητα απορρόφησης και συγκράτησης νερού, τη μηχανική αντοχή, την πλαστικότητα και την ελαστικότητα

Ρυθμίζει την ταχύτητα διόγκωσης, δίνοντας λεπτή και ομοιόμορφη κυψέλωση

Αυξάνει τη διατηρησιμότητα του τελικού προϊόντος

Συμβάλλει στη μείωση πιθανοτήτων αρτοποιητικού λάθους

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Προσθέτετε 0,5% - 1% επί του αλεύρου

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σακί 15 κιλών & 25 κιλών

Κατηγορία ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ