KAST

KAST

Συμπύκνωμα βελτιωτικών και καρυκευμάτων για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δημιουργεί τραγανή κόρα, βελτιώνει το χρώμα, την γεύση και την μυρωδιά του τελικού προϊόντος

Ρυθμίζει τη ρεολογία της ζύμης αυξάνοντας την ικανότητα απορρόφησης και συγκράτησης νερού, τη μηχανική αντοχή, την πλαστικότητα και την ελαστικότητα

Ρυθμίζει την ταχύτητα διόγκωσης στην στόφα

Συμβάλλει στη μείωση πιθανοτήτων αρτοποιητικού λάθους

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Προσθέτετε 1% επί του αλεύρου

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σακί 15 κιλών & 25 κιλών

Κατηγορία ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ