ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ CROISSANT BLEND

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ CROISSANT BLEND

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1.000 γρ. μείγμα Croissant Blend
  • 140 γρ. μαγειρικό λίπος
  • 420 γρ. νερό
  • 40 γρ. μαγιά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύετε 1.000 γρ. μείγμα με 140 γρ. μαγειρικό λίπος, 420 γρ. νερό και 40 γρ. μαγιά
  2. Ζυμώνετε 13 λεπτά και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
  3. Ανοίξτε φύλλο και προσθέστε μαργαρίνη (1/4 του βάρους της μπάλας ζύμης που έχετε κόψει)
  4. Φυλλάρετε σε διαστάσεις 3x3 με ενδιάμεση αφήνετε να ξεκουραστεί 15 λεπτά. Το πάχος του φύλλου να είναι στα ενδιάμεσα 15 mm. Το τελικό πάχος φύλλου να είναι 3 mm
  5. Μορφοποιείτε, γεμίζετε, στοφάρετε στους 30°C, με υγρασία 75% RH
  6. Ψήνετε στους 180°C για 35 λεπτά τα 100 γρ.

Κατηγορία ΓΛΥΚΕΣ ΖΥΜΕΣ