ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ CROISSANT PLUS

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ CROISSANT PLUS

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 240 γρ. μείγμα Croissant Plus
  • 1.000 γρ. αλεύρι
  • 600 γρ. νερό
  • 60 γρ. μαγιά σκόνη
  • μαργαρίνη (1/3 βάρους της μπάλας φύλλου)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύετε 1.000 γρ. αλεύρι με 240 γρ. μείγμα, 600 γρ. νερό και 60 γρ. μαγιά σκόνη
  2. Ζυμώνετε 20 λεπτά και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά
  3. Ανοίξτε φύλλο και προσθέστε μαργαρίνη (1/3 του βάρους της μπάλας ζύμης που έχετε κόψει)
  4. Φυλλάρετε σε διάσταση 3x3 με ενδιάμεση αφήνετε να ξεκουραστεί 15 λεπτά. Το πάχος του φύλλου να είναι στα ενδιάμεσα 15 mm. Το τελικό πάχος φύλλου να είναι 3 mm
  5. Μορφοποιείτε, γεμίζετε, στοφάρετε στους 30°C, με υγρασία 75% RH
  6. Ψήνετε στους 200°C για 35 λεπτά τα 100 γρ.

Κατηγορία ΓΛΥΚΕΣ ΖΥΜΕΣ