ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ

  • 1.000 γρ. μίγμα Choco King's Cake
  • 500 γρ. νερό
  • 400 γρ. λάδι
  • σάλτσα σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

  • 500 γρ. σιρόπι 30 γράδα
  • 500 γρ. φαρτσιτούρα σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμιγνύετε όλα τα υλικά στην 1η ταχύτητα μαζί για 3 έως 5 λεπτά.
  2. Το τελικό προϊόν θα πρέπει να είναι ρευστός χυλός χωρίς σβόλους.
  3. Αφού τοποθετήσετε το χυλό σε βουτυρωμένες φόρμες της αρεσκείας σας, ψήνετε στους 175οC για 35 λεπτά.
  4. Περιχύνουμε με σάλτσα ζεστής σοκολάτας όταν το προϊόν βγει από το φούρνο.

Τip για μάφιν:


Ψήνετε στους 190°C για 20 περίπου λεπτά.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 

  1. Βράζετε το σιρόπι κι αφού κρυώσει προσθέτετε τη φαρτσιτούρα κι ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν. Η σάλτσα είναι έτοιμη προς χρήση.

Κατηγορία ΓΛΥΚΕΣ ΖΥΜΕΣ