CIABATTA PREMIX

CIABATTA PREMIX

Συμπύκνωμα 8% για την παραγωγή παραδοσιακών ιταλικών αρτοσκευασμάτων τύπου ciabatta.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ελαφρύ ακανόνιστο ψωμί, με μεγάλο όγκο, χαρακτηριστική ανοικτή κυψέλωση, τραγανή κόρα και υπέροχη μεστή γεύση
  • Το premix μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βελτιωτικό και σε άλλους τύπους αρτοσκευασμάτων

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1.000 γρ. αλεύρι

80 γρ. μείγμα

800 γρ. νερό

20 γρ. μαγιά

50 γρ. λάδι

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σακί 15 & 25 κιλών

Κατηγορία ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΨΩΜΙ