ΜΠΑΡΑ ΜΕ NUTRIBARA HIGH PROTEIN

ΜΠΑΡΑ ΜΕ NUTRIBARA HIGH PROTEIN

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 920 γρ. μείγμα Nutribara Muscle
  • 80 γρ. Super Syrup (προαιρετικά για μαστιχωτή μπάρα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τραγανή μπάρα:

  1. Απλώνετε το μείγμα ως έχει σε λαμαρίνα που έχετε καλύψει με λαδόχαρτο
  2. Ψήνετε σε θερμοκρασία 200°C για 12-15 λεπτά με ατμό
  3. Κόβετε στο επιθυμητό μέγεθος όσο είναι ακόμα ζεστό

Για μαστιχωτή μπάρα:

  1. Αναμειγνύετε 920 γρ. μείγμα με 80 γρ. Super Sirup 

Κατηγορία ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ