GELATO BASE 100

GELATO BASE 100

Bάση 10% για την παραγωγή σκληρού παγωτού

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Βοηθάει το παγωτό να πάρει τον σωστό τελικό όγκο
  • Βελτιώνει την υφή
  • Δίνει σώμα και βάθος στη γεύση του τελικού προϊόντος
  • Εμποδίζει τη δημιουργία κρυστάλλων πάγου
  • Ρυθμίζει την ταχύτητα που λιώνει το παγωτό

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

9.000 γρ. γάλα

2.500 γρ. ζάχαρη

1.000 γρ. μείγμα

1.000 γρ. κρέμα γάλακτος

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

1 & 15 κιλών

Κατηγορία ΠΑΓΩΤΟ