ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ

Δραστική ΟυσίαΠροϊόν KenfoodΧαρακτηριστικά Προϊόντος
Βουτυλική υδροξυανισόλη, γαλλικός εστέραςANTRANCINE 20 CHΑντιοξειδωτικό. Αποτρέπει την τάγγιση των τροφίμων και την δημιουργία δυσάρεστών οσμών σταθεροποιώντας και απομονώνοντας τις ελεύθερες ρίζες των λιπαρών οξέων των προϊόντων που προστίθεται.
L- κυστείνη υδροχλωρικήCYSTEINEAμινοξύ, βελτιωτικό αλεύρων (αναγωγική ουσία, μειώνει την δύναμη των αλεύρων και αυξάνει την ελαστικότητα τους, μαλακώνει τη ζύμη και έτσι να μειώνεται ο χρόνος ζύμωσης), χρησιμοποιείται και ως συμπλήρωμα διατροφής. Ακόμη και αν η L-κυστεΐνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ, μία πρόσθετη τροφοδοσία συνιστάται για ηλικιωμένα άτομα. Η κατάποση του μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των τοξικών παρενεργειών του αλκοόλ.
L- κυστείνη υδροχλωρικήCYSTO 10 CAμινοξύ, βελτιωτικό αλεύρων (αναγωγική ουσία, μειώνει την δύναμη των αλεύρων και αυξάνει την ελαστικότητα τους, μαλακώνει τη ζύμη και έτσι να μειώνεται ο χρόνος ζύμωσης), χρησιμοποιείται και ως συμπλήρωμα διατροφής. Ακόμη και αν η L-κυστεΐνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ, μία πρόσθετη τροφοδοσία συνιστάται για ηλικιωμένα άτομα. Η κατάποση του μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των τοξικών παρενεργειών του αλκοόλ.
Φυτικές ίνες σταριούFIBER W200Φυτικές ίνες σταριού. Αυξάνει την απορρόφηση νερού και λαδιού, αυξάνει την διάρκεια ζωής των προϊόντων, αυξάνει τα επίπεδα των φυτικών ινών στα τελικά αρτοσκευάσματα.
Μείγμα βελτιωτικών και ενζύμωνFILLO 500Χρησιμοποιείται στην παραγωγή φύλλου, σφολιάτας, πίτες μεγαλώνει στην εκτατότητα , αυξάνει την κατακράτηση νερού και δίνει καλύτερο χρωματισμό και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο τελικό προϊόν.
Μείγμα βελτιωτικών και ενζύμωνKATAIFI 10Μεγαλώνει στην εκτατότητα, αυξάνει την κατακράτηση νερού της ζύμης και δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο τελικό προϊόν.
Φοινικέλαιο σε σκόνηKENFAT 80Φυτικό λάδι σε σκόνη 80% για χρήση στη παρασκευή τροφίμων, σε αντικατάσταση του υγρού ελαίου.
Γλουτένη σίτουKENVITALΠρωτεΐνη σιταριού, για ενίσχυση, σταντάρισμα και παραγωγή ειδικών αλεύρων. Αυξάνει την δύναμη, τον όγκο και την αντοχή στην μηχανική καταπόνηση των αλεύρων.
Mαλτοδεξτρίνη 18 DEMALTO 180Μερικώς υδρολυμένο άμυλο καλαμποκιού, υποαλλεργικός φορέας και filler, βελτιώνει την τραγανότητα της κόρας στα αρτοσκευάσματα.
Μείγμα βυνάλευρωνNUTRIMALT F1300Μη διασταλτικό μείγμα βυνοποιημένου κριθαριού και σίκαλης. Δίνει έντονη γεύση βύνης και βοηθά στον χρωματισμό της ζύμης.
Μείγμα βελτιωτικών και ενζύμωνPAN 500Κοκτέιλ οξειδωτικών και ενζύμων για την αύξηση της αρτοποιητικής ποιότητας των αλεύρων.
Οροπρωτείνη 80%WPC 80Πρωτεΐνες ορού γάλακτος, υποκατάστατο για το ασπράδι αυγού, σταθεροποιητής αφρού.
Ασπράδι αυγούΑΛΒΟΥΜΙΝΗΠρωτεΐνες αυγού, ασπράδι αυγού σε σκόνη, ανασύσταση 1:8.
Όξινο ανθρακικό ασβέστιοΑΜΜΩΝΙΑΔιογκωτικό για αρτοσκευάσματα.
Ασκορβικό οξύΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥΟξειδωτική ουσία, Ε300, αυξάνει την συνεκτικότητα, τη δύναμη και τη σταθερότητα της ζύμης.
ΑυγόΑΥΓΟ ΣΚΟΝΗΠλήρες αυγό σε σκόνη ανασύσταση 1:4.
Γάλα αποβουτυρωμένο 1,5% λιπαράΓΑΛΑ ΑΠΑΧΟΑποβουτυρωμένο γάλα αγελάδας, ανασύσταση 1:11.
Γάλα με 26% λιπαράΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣΑφυδατωμένο πλήρες γάλα αγελάδας, ανασύσταση 1:8.
Αποβουτυρωμένο γιαούρτιΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΚΟΝΗΑποβουτυρωμένο γιαούρτι, για χρήση σε προϊόντα αρτοποιίας.
Γλουταμινικό μονονάτριοΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟΕνισχυτικό γεύσης για σάλτσες, σούπες και προϊόντα μαγειρικής.
ΓλυκερίνηΓΛΥΚΕΡΙΝΗΠολυόλη, υγραντικό μέσο, μειώνει την ενεργότητα του νερού.
ΣορβιτόληΣΟΡΒΙΤΟΛΗ ΥΓΡΗΠολυόλη, υγραντικό μέσο, μειώνει την ενεργότητα του νερού

Κατηγορία Προϊόντα Βιομηχανιών