ΟΞΕΑ

ΟΞΕΑ

Δραστική ΟυσίαΠροϊόν KenfoodΧαρακτηριστικά Προϊόντος
Κιτρικό οξύCITRIC ACID POWDERΟργανικό οξύ, είναι συνεργό αντιοξειδωτικών, όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει ως αντιοξειδωτικό από μόνο του.
Χρησιμοποιείται κυρίως ως ρυθμιστής οξύτητας καθώς και ως αρωματικό συστατικό.
Αυξάνει την σταθερότητα της δομής στις μαρμελάδες, ζύμες, τυριά και κρέμες.
Μειώνει την αλλοίωση των φρούτων, ζυμαρικών, λαχανικών κλπ., από ενζυματικές δράσεις.
Γλυκονο- δελτα λακτόνηGDLΟξύ, εμποδίζει την αντίδραση maillard, χρησιμοποιείται στην παραγωγή baking powder.
Φωσφορικό μονασβέστιοMCPΟξύ, εμποδίζει την αντίδραση maillard, χρησιμοποιείται στην παραγωγή baking powder.
Πυροφωσφορικό νάτριοSAPP 28Οξύ, εμποδίζει την αντίδραση maillard, χρησιμοποιείται στην παραγωγή baking powder.
Όξινο τρυγικό κάλιοT-ACIDΟξύ, εμποδίζει την αντίδραση maillard, χρησιμοποιείται στην παραγωγή baking powder, εμποδίζει το ζαχάρωμα στα σιρόπια.

Κατηγορία Προϊόντα Βιομηχανιών