ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΕ BAQUETTE MIX

ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΕ BAQUETTE MIX

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1.000 γρ. μείγμα Baquette Mix
  • 30 γρ. μαγιά
  • 600 γρ. κρύο νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύεται όλα τα υλικά μαζί 
  2. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και την κόβετε, τη μορφοποιείτε και τη στοφάρετε σε θερμοκρασία 28°C-30°C, 60% RH για 45-60 λεπτά
  3. Την χαράσσετε και ψήνετε στους 240°C με ατμό αναλόγως τον φούρνο έως 40 λεπτά

Κατηγορία ΨΩΜΙΑ