ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΕ BAQUETTE PREMIX

ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΕ BAQUETTE PREMIX

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1.000 γρ. μείγμα Baquette Premix
  • 2.350 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. μαγιά
  • 2.000 γρ. κρύο νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύεται όλα τα υλικά μαζί 
  2. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και την κόβετε, τη μορφοποιείτε και τη στοφάρετε σε θερμοκρασία 28°C-30°C, 60% RH για 45-60 λεπτά
  3. Την χαράσσετε και ψήνετε στους 240°C με ατμό 

Κατηγορία ΨΩΜΙΑ