ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΠΑΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΠΑΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1.000 γρ. μείγμα Napoleon Bread Mix
  • 430 γρ. νερό
  • 35 γρ. baking powder
  • 100 γρ. λάδι ή μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύετε 1.000 γρ. μείγμα, με 430 γρ. νερό, 35 γρ. baking powder και 100 γρ. λάδι ή μαργαρίνη
  2. Ζυμώνετε για 2 λεπτά στη 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα του ζυμωτηρίου
  3. Μορφοποιείτε
  4. Ψήνετε στους 210oC με ατμό για 25 λεπτά

Κατηγορία ΣΝΑΚ