LEO 260

LEO 260

Υποκατάστατο πλήρους γάλακτος. Μπορεί να αντικαταστήσει θαυμάσια το πλήρες γάλα στην αρτοποιία κρουασαντερί, κουλουροποιία, έχει τα ίδια οργανοληπτικά με το γάλα. Δεν ενδείκνυται για το παγωτό, ή σερβίρισμα σε μερίδες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ευκολία και ασφάλεια στη χρήση (εύκολη ζύγιση, μεγάλος χρόνος ζωής εκτός ψυγείου, ευκολία στη ρύθμιση της συνταγής)
  • Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του κανονικού προϊόντος είναι αρκετά πιο οικονομικό από αυτό

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ανασύσταση:

1.000 γρ. σκόνη και 7.000 γρ. νερό = 8.000 γρ. έτοιμο προϊόν

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σακί 20 κιλών

Κατηγορία ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ